Readings

Nedan finner du en översikt över alla astrologikonsultationer jag erbjuder. Hittar du inte vad du söker eller har specifika önskemål? Maila mig på roseanna@starlightinspiration.com med dina förfrågningar!

Födelsehoroskop

Grunden och den viktigaste läsningen, bestående av ditt unika födelsehoroskop och de planetära cykler som verkar i ditt liv.

Läs mer

Vediskt Födelsehoroskop 1250 SEK

Aktuella transiter

Endast för återkommande kunder

Få en överblick kring hur aktuella transiter påverkar dig personligen utifrån din karta och vilka teman som verkar i ditt liv just nu.

Aktuella transiter 950 SEK

Synastry: Relationshoroskop

Här jämför vi två individuella kartor för att kartlägga likheter/motsatser, plus eventuella knytpunkter och/eller utmaningar som relationen kan innebära.

Parhoroskop 1700 SEK

Barnhoroskop

För dig som önskar få en bättre förståelse för och insikt kring ditt barns individuella egenskaper och fallenheter. Ett underbart sätt att skapa bättre förutsättningar för en harmonisk och förstående relation.

Barnhoroskop 1250 SEK

Kommande år

Här går vi igenom året som kommer utifrån din unika karta och planetära tidsperioder, så att du får insikt i hur årets transiter kan påverka dig.

OBS! Ej ett födelsehoroskop

Kommande år 1250 SEK

Födelsehoroskop – skriftlig rapport

Grunden och den viktigaste läsningen, bestående av ditt unika födelsehoroskop och de planetära cykler som verkar i ditt liv.

Läs mer

Skriftligt Födelsehoroskop 2590 SEK

error: Content is protected !!