Vediskt Födelsehoroskop

Förståelsen för ditt unika födelsehoroskop är den viktigaste utgångspunkten i Vedisk Astrologi och utgör grunden i att kartlägga din karmiska uppsättning och livsväg


Vediskt Födelsehoroskop

Kartläggningen av ditt unika födelsehoroskop är den viktigaste delen av Vedisk Astrologi. I denna konsultation får du ett kompendium bestående av ditt unika födelsehoroskop och de planetära cyklerna som verkar i ditt liv, skickat till dig i ett lättillgängligt format (PDF), som du kan spara eller skriva ut för framtida referenser. Jag ger dig mina tolkningar av de viktigaste teman och mönster utifrån din karta, med särskilt fokus på dina potentiella styrkor eller svagheter, samt viktiga tidsramar. Under ett interaktivt samtal på 60 min (telefon eller videolänk vid speciell förfrågan) går vi igenom ditt horoskop och du kan ställa alla eventuella frågor till mig under denna timma.

Vediskt Födelsehoroskop 1250 SEK

Kundomdömen

Vad mina kunder säger om sin reading med Vedisk Astrologi

Med otrolig pricksäckerhet och mycket igenkänning..

Med otrolig pricksäkerhet och mycket igenkänning så kan jag varmt rekommendera en Astrologisk läggning genom RoseAnna! Hennes förmåga att pricka rätt är helt otrolig!

AnnBritt

Ett ödmjukt och lyhört bemötande..

Ett ödmjukt och lyhört bemötande där RoseAnna verkligen tar sig tiden att gräva sig djupare i dina frågor. Vid återkopplingen kunde jag både skratta och gråta på grund av igenkänningen och det sanningsenliga svaret. Det jag uppskattar med RoseAnna är att hon verkligen tar sig tiden att djupdyka och ställa frågor som är genuina – det personliga mötet med henne är halva grejen med att vara just hennes astrokund 🥰 Hon är helt enkelt fantastisk på både sitt jobb och som person! Tveka inte på att testa!

Johanna

Helt otroligt hur det går att få ut så mycket information utifrån astrologi..

Tack! Så spännande läsning och mycket stämmer verkligen så bra. Helt otroligt i min värld hur det går att få ut så mycket information om en person utifrån astrologi!

Karro

..en mycket välgjord och engagerad läsning!

Galet hur bra du prickat in mig.. nästan läskigt! Det var så rätt så att man skulle kunna tro att du var en nära vän. Givande och oerhört fascinerande!! Tack för en mycket välgjord och engagerad läsning! Du är fantastisk!

Jessica

..readingen var klockren..

Jag tycker readingen var klockren och genomgången med dig lättfattligt och blandning av humor och livets mening man upplever att det känns meningsfullt att få veta sina livsmål och livsval. Jag rekommenderar varmt att beställa en reading!

Peter

Har du fått en reading av mig och vill dela med dig av dina erfarenheter?


social Contact information

error: Content is protected !!