Starlight Inspiration Vedisk Astrolog Göteborg

Starlight Inspiration | Vedisk Astrologi

Om mig

Det är jag som är RoseAnna, Vedisk Astrolog och skaparen av Starlight Inspiration


Jag har jobbat med hälsorådgivning som näringsterapeut och örtmedicinare sedan 10 år, med bas i Göteborg. Förutom hälsa så har jag alltid haft ett brinnande intresse för andlighet och astrologi, vilket jag började ägna mig åt helhjärtat sedan en tid tillbaka. Jag har studerat Vedisk Astrologi i lite över tre år, både i Göteborg och med en lärare baserad i USA.

Hur vi kan arbeta tillsammans

Vad är Vedisk Astrologi och hur kan det hjälpa dig?

Vedisk Astrologi är en spännande vetenskap som baseras på tusentals år gamla studier av zodiaken, då jordens, månens och planeternas förhållande till stjärntecknen kartlagts. (Inte att förväxla med den västerländska astrologin eller ditt månadstecken!) Alla har ett unikt horoskop som speglar din personlighet, dina livsmönster och din livsväg!

Den vediska astrologin är ett fantastiskt verktyg för att få insikt kring saker som:

❧ Vad är min livsväg?

❧ Vilka är mina viktigaste lärdomar i livet?

❧ Hur kan jag nå min fulla potential?

❧ Vilka är mina styrkor? Mina svagheter?

❧ Varför upprepar jag vissa mönster i livet?

❧ Vad ligger i tiden?


All utveckling börjar med (själv-)insikt. Användandet av astrologin för att navigera i livspusslet är ett fantastiskt verktyg för att övervinna negativa mönster och undvika hinder på vägen, att istället inse och använda dina styrkor för att kunna skapa det liv du vill!

OBS!  För att kunna ställa ditt horoskop behövs födelsedag och födelseort, samt klockslag (obs, rätt klockslag är mycket viktigt – utan det går det inte att fastställa horoskopet, då det är mycket exakt). För att ta reda på födelsetiden kan du kontakta sjukhuset där du föddes.

Vill du ha ditt unika födelsehoroskop?

Kundomdömen

Vad mina kunder säger om sin reading med Vedisk Astrologi

Med otrolig pricksäckerhet och mycket igenkänning..

Med otrolig pricksäkerhet och mycket igenkänning så kan jag varmt rekommendera en Astrologisk läggning genom RoseAnna! Hennes förmåga att pricka rätt är helt otrolig!

AnnBritt

Ett ödmjukt och lyhört bemötande..

Ett ödmjukt och lyhört bemötande där RoseAnna verkligen tar sig tiden att gräva sig djupare i dina frågor. Vid återkopplingen kunde jag både skratta och gråta på grund av igenkänningen och det sanningsenliga svaret. Det jag uppskattar med RoseAnna är att hon verkligen tar sig tiden att djupdyka och ställa frågor som är genuina – det personliga mötet med henne är halva grejen med att vara just hennes astrokund 🥰 Hon är helt enkelt fantastisk på både sitt jobb och som person! Tveka inte på att testa!

Johanna

Helt otroligt hur det går att få ut så mycket information utifrån astrologi..

Tack! Så spännande läsning och mycket stämmer verkligen så bra. Helt otroligt i min värld hur det går att få ut så mycket information om en person utifrån astrologi!

Karro

..en mycket välgjord och engagerad läsning!

Galet hur bra du prickat in mig.. nästan läskigt! Det var så rätt så att man skulle kunna tro att du var en nära vän. Givande och oerhört fascinerande!! Tack för en mycket välgjord och engagerad läsning! Du är fantastisk!

Jessica

..readingen var klockren..

Jag tycker readingen var klockren och genomgången med dig lättfattligt och blandning av humor och livets mening man upplever att det känns meningsfullt att få veta sina livsmål och livsval. Jag rekommenderar varmt att beställa en reading!

Peter

Har du fått en reading av mig och vill dela med dig av dina erfarenheter?


social Contact information

Vill du ha mina astrologiska uppdateringar levererat direkt till din inkorg? Prenumerera på mitt månatliga nyhetsbrev! Du anmäler dig via formuläret nedan.

error: Content is protected !!