Starlight Inspiration Vedisk Astrolog Göteborg
Om mig

Det Àr jag som Àr RoseAnna, Vedisk Astrolog och skaparen av Starlight Inspiration


Jag har jobbat med hÀlsorÄdgivning som nÀringsterapeut och örtmedicinare sedan 10 Är, med bas i Göteborg. Förutom hÀlsa sÄ har jag alltid haft ett brinnande intresse för andlighet och astrologi, vilket jag började Àgna mig Ät helhjÀrtat sedan en tid tillbaka. Jag har studerat Vedisk Astrologi i lite över tre Är, bÄde i Göteborg och med en lÀrare baserad i USA.

Hur vi kan arbeta tillsammans

Vad Àr Vedisk Astrologi och hur kan det hjÀlpa dig?

Vedisk Astrologi Àr en spÀnnande vetenskap som baseras pÄ tusentals Är gamla studier av zodiaken, dÄ jordens, mÄnens och planeternas förhÄllande till stjÀrntecknen kartlagts. (Inte att förvÀxla med den vÀsterlÀndska astrologin eller ditt mÄnadstecken!) Alla har ett unikt horoskop som speglar din personlighet, dina livsmönster och din livsvÀg!

Den vediska astrologin Àr ett fantastiskt verktyg för att fÄ insikt kring saker som:

❧ Vad Ă€r min livsvĂ€g?

❧ Vilka Ă€r mina viktigaste lĂ€rdomar i livet?

❧ Hur kan jag nĂ„ min fulla potential?

❧ Vilka Ă€r mina styrkor? Mina svagheter?

❧ Varför upprepar jag vissa mönster i livet?

❧ Vad ligger i tiden?


All utveckling börjar med (sjÀlv-)insikt. AnvÀndandet av astrologin för att navigera i livspusslet Àr ett fantastiskt verktyg för att övervinna negativa mönster och undvika hinder pÄ vÀgen, att istÀllet inse och anvÀnda dina styrkor för att kunna skapa det liv du vill!

För att kunna stĂ€lla ditt horoskop behövs födelsedag och födelseort, samt klockslag (obs, rĂ€tt klockslag Ă€r mycket viktigt – utan det gĂ„r det inte att faststĂ€lla horoskopet, dĂ„ det Ă€r mycket exakt). För att ta reda pĂ„ födelsetiden kan du kontakta sjukhuset dĂ€r du föddes.

Kundomdömen

Vad mina kunder sÀger om sin reading med Vedisk Astrologi

Med otrolig pricksÀkerhet och mycket igenkÀnning sÄ kan jag varmt rekommendera en Astrologisk lÀggning genom RoseAnna! Hennes förmÄga att pricka rÀtt Àr helt otrolig!

AnnBritt

Ett ödmjukt och lyhört bemötande dĂ€r RoseAnna verkligen tar sig tiden att grĂ€va sig djupare i dina frĂ„gor. Vid Ă„terkopplingen kunde jag bĂ„de skratta och grĂ„ta pĂ„ grund av igenkĂ€nningen och det sanningsenliga svaret. Det jag uppskattar med RoseAnna Ă€r att hon verkligen tar sig tiden att djupdyka och stĂ€lla frĂ„gor som Ă€r genuina – det personliga mötet med henne Ă€r halva grejen med att vara just hennes astrokundđŸ„° Hon Ă€r helt enkelt fantastisk pĂ„ bĂ„de sitt jobb och som person! Tveka inte pĂ„ att testa!

Johanna

Tack! SÄ spÀnnande lÀsning och mycket stÀmmer verkligen sÄ bra. Helt otroligt i min vÀrld hur det gÄr att fÄ ut sÄ mycket information om en person utifrÄn astrologi!

Karro

Galet hur bra du prickat in mig.. nÀstan lÀskigt! Det var sÄ rÀtt sÄ att man skulle kunna tro att du var en nÀra vÀn. Givande och oerhört fascinerande!! Tack för en mycket vÀlgjord och engagerad lÀsning! Du Àr fantastisk!

Jessica

Vill du ha ditt unika födelsehoroskop?


Följ mig pÄ Instagram!
Jag lÀgger ut astrologiska uppdateringar och nyheter om planeterna varje vecka!


Vill du ha mina astrologiska uppdateringar levererat direkt till din inkorg? Prenumerera pÄ mitt mÄnatliga nyhetsbrev! Du anmÀler dig via formulÀret nedan.

error: Content is protected !!